Голопристанська райСЮТур
Сайт туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямку
КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
Херсонської області


Меню сайту
РКЦ «Єдність»
Моє село
Нові матеріали
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Корисні посилання
  • КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
  • Голопристанська районна державна адміністрація
  • Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради
  • УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ І КРАЄЗНАВСТВА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ
  • Наш канал на You Tube
  • Нормативні документи у галузі позашкільної освіти
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2017 » Травень » 15 » Змагалися туристи та краєзнавці на «Зелених хуторах Таврії»
    17:14
    Змагалися туристи та краєзнавці на «Зелених хуторах Таврії»

    Змагалися туристи та краєзнавці на «Зелених хуторах Таврії»

         З 12 по 14 травня на території історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії» відбулися змагання «Зліт юних туристів – краєзнавців Херсонської області» та «ІІ етап чемпіонату серед юнаків з пішохідного туризму в Херсонської області», організатором яких був комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради. Позмагатися за звання кращих спортсменів – туристів та краєзнавців зібралися представники з 16 районів області.

         Протягом 3-х днів юні спортсмени та краєзнавці демонстрували свої знання та навички у різних видах змагань. Так у спортсменів у перший день проходила «Особисто-командна техніка з пішохідного туризму».

         До команди спортсменів-туристів нашого району ввійшли: Матьора Владислав, Коковіна Юлія, Буджак Ігор, Жукова Карина, Бєлухін Юрій, Біленко Ольга, Лоташинська Олександра, Сумар Данило. Їх супроводжували Гусєв С.О. та Свірідов А.А.

         Команду краєзнавців увійшли: Власюк Андрій, Пантак Глафіра, Горохова Олена, Пірник Дмитро, Пірник Карина, Соценко Олена. Керівниками команди були Людоговський В.Г. та Горькова Л.М.

         Дуже напруженим та цікавим для учасників Чемпіонату став другий день змагань, де вони показували не лише свою майстерність з техніки пішохідного туризму, але і навички зі спортивного орієнтування на дистанції «Крос-похід».

         Завершальним етапом змагань став вид «Командна смуга перешкод», яка проходила в екстремальних погодних умовах, але це не стало на заваді у юних спортсменів і вони змогли подолати складну, але цікаву дистанцію.

         В загальному заліку ІІ етап Чемпіонату серед юнаків з пішохідного туризму в Херсонської області перемогли команди м. Херсон – І місце, Нижньосірогозького району – ІІ місце та Великолепетиського району – ІІІ місце. Команда Голопристанського району посіла 6 місце.

         Юні туристи-краєзнавці демонстрували свої знання в наступних видах змагань і конкурсів, як «Краєзнавчий експедиційний маршрут», «Краєзнавча вікторина», «Фолькльорно-етнографічна композиція», «туристська естафета» та «Творчі майстерні».

         Проходячи туристсько-експедиційний маршрут учасники використовували навички орієнтування, знаходили краєзнавчі станції, та виконували теоретичні та практичні завдання на станціях екологічне краєзнавство, історичне краєзнавство, етнографічне краєзнавство, географічне краєзнавство.

         На творчих майстернях учасники зльоту захищали свої пошукові роботи з географічного, історичного та екологічного краєзнавства.

         Найспритнішими в туристській естафеті були команди Чаплинського, Голопристанського та Генічеського районів. В результаті трьох видів змагань переможцями та призерами в загальному заліку стали команди Чаплинського району, міста Херсона та Голопристанського району.

         В конкурсній програмі боротьба була напруженою і першу сходинку розділили між собою команди Каланчацького та Новотроїцького районів, ІІІ місце посіла команда міста Херсон. Нам дісталося 5 місце.

         Вітаємо Переможців та призерів зльоту юних туристів – краєзнавців та ІІ етапу Чемпіонату серед юнаків з пішохідного туризму в Херсонської області та бажаємо легких стартів і нових перемог!

         За матеріалами сайту http://oblturcentr.ks.ua/

    Фотографії із місць заходу можна переглянути <<тут>>

         Документи до заходів <<тут>>

    Переглядів: 669 | Додав: bvs72 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Вхід на сайт
    Пошук
    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Погода
    Погода
    Погода у Голій Пристані

    волог.:

    тиск:

    вітер:

    Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples