Голопристанська райСЮТур
Сайт туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямку
КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
Херсонської області


Меню сайту
РКЦ «Єдність»
Моє село
Нові матеріали
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Корисні посилання
  • КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
  • Голопристанська районна державна адміністрація
  • Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради
  • УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ І КРАЄЗНАВСТВА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ
  • Наш канал на You Tube
  • Нормативні документи у галузі позашкільної освіти
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2015 » Грудень » 22 » Кубок Голопристанського району серед юніорів з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на приз Святого Миколая
    20:30
    Кубок Голопристанського району серед юніорів з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на приз Святого Миколая

     

    І Кубок розіграли, і зі Святим Миколаєм потанцювали!

         Зима не забарилася: морозець пощипує щічки, зранку землю вкриває іній. Для багатьох це - час перепочинку, але не для юних туристів! Справжні спортсмени «не впадають у сплячку», навпаки: працюють над собою в будь-яку пору, адже мають стимул – перемогти у Кубку Голопристанського району серед юніорів з пішохідного туризму в закритих приміщеннях на приз Святого Миколая! Такі змагання у спортивних залах демонструють: той, хто знає, як подолати складні штучні перешкоди, зможе впоратися з усілякими природними.

         Вихованці гуртків районної станції юних туристів зібралися 19-ого грудня у Великокардашинській загальноосвітній школі, щоб поборотися за першість. Окрім цього, метою проведення змагання є популяризація спортивного туризму серед учнівської молоді, підвищення технічних і тактичних умінь учасників.

         Особисті змагання відбувалися в трьох вікових групах. Тому в кожній були лідери, які впоралися зі смугою перешкод найбільш майстерно і були нагороджені відповідними грамотами. У молодшій категорії такими стали, серед хлопців - Молчанов Владислав (І місце), Загорський Дмитро (ІІ місце), Клименко Василь (ІІІ місце), серед дівчат - Карпенко Світлана (І місце), Ніколіна Марія (ІІ місце), Бубуч Аліна (ІІI місце). Серед хлопців середньої групи найкраще впоралися Воліченко Олег (І місце), Пісоцький Ярослав (ІІ місце), Озманян Тімур (ІІІ місце), серед дівчат - Євтушенко Марія (І місце), Жукова Каріна (ІІ місце), Холодняк Валерія (ІІІ місце). У боротьбі учасників старшої групи показали високий рівень Матьора Валентин (І місце), Матьора Владислав (ІІ місце),Білецький Сергій (ІІІ місце).

         Зрозуміло, що таких гарних результатів діти досягають тільки під керівництвом висококваліфікованих наставників. У змаганнях брали участь вихованці Миронюка Р.О., Людоговського В.Г., Бублика В.С., Пастухевича Я.Й., Гусева С.О.. Більше того, у туристів ніколи не існує сухих відносин «тренер-учень», бо кожен відчуває себе частиною великої дружньої родини. Про це постійно турбуються керівники гуртків, бо у залі панувала весела атмосфера корисного спортивного дозвілля, а також святковий настій. Святий Миколай не оминув увагою наполегливу і працьовиту юнь та додав до грамот кожному солодку винагороду!

         Організовувати подібні заходи вкрай необхідно, проте у зимовий період виникали труднощі з місцем проведення. Але не в цей раз, адже Великокардашинська школа радо зустріла гостей! Тому хочемо висловити подяку директору школи Іванченко Галині Миколаївні, вчителю фізичної культури Кириченко Сергію Миколайовичу та безпосередньому організатору змагань, вчителю фізики Миронюку Роману Олександровичу.

         Кубок Голопристанського району серед юніорів – велика перемога для кожного учасника. Змагання показали, що всі, хто зробив свій внесок, рухають туризм Голопристанщини вверх до вершин, які ще неодмінно будуть підкорені!

    Заступник директора районної

    станції юних туристів

    Людоговський В.Г.

         За потреби переглянути та завантажити Умови можна <<тут>>

    Фотографії із місця проведення заходу можна переглянути <<тут>>

         Документи до змагань можна переглянути <<тут>>

    Переглядів: 561 | Додав: bvs72 | Рейтинг: 2.5/2
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Вхід на сайт
    Пошук
    Календар
    «  Грудень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031
    Погода
    Погода
    Погода у Голій Пристані

    волог.:

    тиск:

    вітер:

    Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples