Голопристанська райСЮТур
Сайт туристсько-краєзнавчого та військово-патріотичного напрямку
КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
Херсонської області


Меню сайту
РКЦ «Єдність»
Моє село
Нові матеріали
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Матеріалів за останній період немає.
Корисні посилання
  • КЗ «Центр позашкільної освіти» Голопристанської районної ради
  • Голопристанська районна державна адміністрація
  • Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради
  • УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ І КРАЄЗНАВСТВА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ
  • Наш канал на You Tube
  • Нормативні документи у галузі позашкільної освіти
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2017 » Лютий » 16 » Підсумки І етапу соціального проекту «До перемоги разом»
    11:30
    Підсумки І етапу соціального проекту «До перемоги разом»

    Підсумки І етапу соціального проекту «До перемоги разом»

         15 лютого в кімнаті засідань районної державної адміністрації відбувся семінар-студія за участю відповідальних за національно-патріотичне вихованняв навчальних закладах за темою «Підсумки І етапу соціального проекту «До перемоги разом».Основною метою якого є надання допомоги   воїнам-патріотам, які змушені постійно перебувати в бойовій готовності, воювати в холоді, важких умовах, відстоюючи незалежність і безпеку України; налагодження партнерських зв'язків між школою та воєнними частинами, в яких перебувають їхні односельці; формування всебічно розвиненої особистості, що своїми вчинками будуватиме, створюватиме, відроджуватиме заради України; виховання почуття обов'язку перед Батьківщиною, проектрозпочато за ініціативи районної станції юних туристів 10 жовтня 2016 року.

         Мета заходу – ознайомити присутніх із проведеної роботою учнівськими та педагогічними колективами в рамках проекту. Спеціально запрошеними гостями були: начальник відділу освіти, молоді та спорту Фоменко Т.М., голова Голопристанської районної громадської організації «Контингент» (воїнів-інтернаціоналістів) Попов Сергій Олександрович, заступник голови воїнів-інтернаціоналістів , молодший сержант Вдовиченко Валерій Васильович, відповідальний виконавець мобілізаційного відділення Голопристанського районного військового комісаріату Леонт’єв Ігор Сергійович.

         Невипадково зустріч назначено на цю дату -  День виведення військ з Афганістану тож зустріч розпочалася з привітання присутніх воїнів інтернаціоналістів з 28 річницею  вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

         Семінар складався з практичних модулів, які проводилися у форматі представлення презентації кращих проектів,а саме: Бехтерської ЗОШ «Наша перемога у єдності» (керівник Буряк О.В.), Таврійської ЗОШ «До перемоги разом» (керівник Туній О. А.), Малокопанівської ЗОШ «Ми віримо  в своїх героїв» (керівник Іващенко Н.В.). До участі у соціальному проекті долучилися дошкільні заклади Голопристанського району, презентувала роботу Демкевич О.О. Під час презентацій виступаючі поділились з присутніми своїми набутками: що отрималось, скільки заплановано і що ще попереду. Патріотичне виховання підростаючого покоління завжди було одним з найважливіших завдань позашкільної освіти, адже дитинство і юність — найблагодатніша пора для виховання почуття любові до Батьківщини – тема доповіді методиста районної станції юних техніків Новікової А.О. 

         Обмін досвідом пройшов у атмосфері активного спілкування, піднесеного патріотичного настрою, взаєморозуміння й готовності педагогів до вирішення проблем у навчанні й вихованні молодого покоління в умовах сучасних реалій. Кожна хвилина спілкування вселяла в серця учасників добрі надії на краще майбутнє в нашій країні та розуміння важливості їхньої роботи.

    Методист з національно-патріотичного

    виховання Мороз Т.М.

    Фото із місця заходу можна переглянути <<тут>>

    Переглядів: 574 | Додав: bvs72 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Вхід на сайт
    Пошук
    Календар
    «  Лютий 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728
    Погода
    Погода
    Погода у Голій Пристані

    волог.:

    тиск:

    вітер:

    Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples